viernes, 19 de mayo de 2017

Conclussions reunió 19-05-2017

CONCLUSIONS DE LA REUNIÓ D’AVUI 19-5-17
1)      Ens hem centrat en el primer punt, on haurem de decidir quins seran els 4 cursos que realitzarem aquest curs ja que NO ens han aprovat els 6 que vàrem sol·licitat.
Aquest cap de setmana Amparo, Cristina, Àngels i Chelo miraran de trobar algun altre curs que millor s’adapte al CLIL per la seua especialitat.
La decisió la prendrem pensant amb raons que fonamenten el projecte pedagògicament i NO amb les persones que vagen a realitzar la estància.  Prendrem la decisió el proper dimarts dia 23 de maig en una reunió a la que tots esteu convidats.
2)      A partir de eixe punt, els participants que realitzen un curs de formació s’hauran d’adreçar al seu centre per tal d’inscriure’s i confirmar la seua participació. És important aclarir tant les despeses de formació com les de pernoctament o altres. Em passaran un desglossament de la quantia total.
3)      COM ENS ANEM A ORGANITZAR? Cada 2 setmanes aproximadament farem una reunió, se’ns haurà informat del tema que es tractarà i sobre el qual reflexionarem i aportarem a la mateixa totes les observacions que considerem van a beneficiar al programa. Durant aquestes darreres setmanes mirarem de avançar feina i no deixar-ho pel començament de curs.
P.D: Ja tenim un primer resultat o producte des de l'inici de la sol·licitud (que podrem afegir al proper curs).  Amparo, Chelo, Cristina, Angels i Miquel estan certificats en eTwinning. Mirarem d'avisar a la resta de futures convocatòries, tanmateix Bea i Susana podríeu anar vigent com funciona la plataforma eTwinnig , inscriure's .... o veure algun tutorial i demanar-nos amistad...etc (eixos són possibles deures pendents per anar tots a la mateixa...)

No hay comentarios:

Publicar un comentario